CIK: Kompanija C.P.A. kvalificirana za štampanje glasačkih listića, slijede daljnji pregovori

CIK: Kompanija C.P.A. kvalificirana za štampanje glasačkih listića, slijede daljnji pregovori

Kompanija C.P.A. d.o.o. kvalificirana je za štampanje glasačkih listića za Lokalne izborne 2024. godine, slijede daljnje faze pregovora, saopćila je Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine.

- Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za štampanje i pakovanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine, kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, zadovoljila je sve potrebne uslove i kvalificirala se za daljnje faze pregovora. U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu a nakon toga u trećoj fazi, konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije - navedeno je u saopćenju.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14.00 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

CIK podsjeća da je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana je približno 1.370.000 KM bez PDV-a odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.

(Preporod.info)

Podijeli:

Povezane vijesti