Kam Connecting otvorio novu poslovnicu: Očekuju vas pokloni i sniženja

Kam Connecting otvorio novu poslovnicu: Očekuju vas pokloni i sniženja

Kam Connecting je otvorio novu poslovnicu u Vistafonu.

- Ovaj korak nije samo proširenje našeg lanca poslovnica, već i doprinos lokalnoj zajednici. Otvorenje nove poslovnice simbolizuje našu posvećenost inovacijama i stvaranju novih radnih mjesta, čime doprinosimo ekonomskom razvoju i tehnološkom napretku u regiji - poručili su iz Kam Connectinga.  

Od 13. do 20. januara, posjetioci će imati priliku da iskoriste popuste do 17%, uz posebne pogodnosti i poklone za prvih 15 kupaca. Poslovnica obećava jedinstveno iskustvo kupovine uz najnovije proizvode i stručne savjete. 

Radno vrijeme poslovnice radnim danima je od 09.00 do 21.00, a nedjeljom od 09.00 do 18.00. Za sve upite, kupci se mogu obratiti na broj telefona 060 31 76 444. 

- Pozivamo sve entuzijaste moderne tehnologije da posjete novu poslovnicu i iskoriste priliku za ostvarivanje pogodnosti - naveli su iz Kam Connectinga.   

Kam Connecting je domaća kompanija koja se bavi prodajom tehnoloških proizvoda, uključujući mobitele, tablete, satove, računare, laptope, kućanske aparate i dodatnu opremu.

Više informacija potražite na www.kam.ba  

(Preporod.info)

Podijeli:

Povezane vijesti