Svesrpski sabor i najava agresije na Bosnu i Hercegovinu

POSJETA1.JPG - Svesrpski sabor i najava agresije na Bosnu i Hercegovinu

Piše: Murat Tahirović

Čitajući agresivne i velikosrpske pamflete nekog "SVESRPSKOG SABORA" koji su osnovali predsjednik Republike Srbije i predsjednik entiteta RS i Srpska pravoslavna crkva - pamflete su nazvali "deklaracijom".

Nevjerovatno koliko "deklaracija" podsjeća na optužnice i presude MKSJ iz Haga u kojima je utvrđena agresija Srbije i UZP Miloševića, tadašnjeg predsjednika Srbije i Karadžića, predsjednika RS-a, oni su ovako pozivali na svesrpsko jedinstvo i pod plaštom brige za srpstvo napali četiri države i prouzrokovali na stotine hiljada ubijenih i milione raseljenih. I svi završili u Hagu. Sad ovi novi/stari "samo" žele napasti jednu državu, Bosnu i Hercegovinu.

Jedina razlika između presuda Haškog tribunala i "deklaracije" je što se "deklaracija" svela na Srbiju i RS umjesto ranije velike Srbije od Karlobaga i Virovitice do Makedonije. Gdje nestadoše Srbi iz Crne Gore, Srbi iz Kninske i drugih krajina iz Hrvatske. Ustvari, nestali su svi Srbi širom svijeta iz članica NATO-a. I svi ti porazi nisu dovoljni. Srbija smije i hoće da otme pola BiH, a svi drugi su NATO i/ili EU i eto Vučić (Šešeljev đak) i Dodik (Karadžićev poslanik) skratili apetite ili ne smiju tražiti srpsko jedinstvo u članicama NATO-a ili su možda Srbi iz "dijaspore" manje važni.

Valjda će nekada i to raspetljati kao što su znali kroz historiju, uklanjajući svoje prvake, o čemu piše jedan veliki-mali velikosrbin iz svoje portparolske loge.

U toj "deklaraciji" napisali su da će oni - odabrani, iz Srbije, RS-a i SPC birati ostale Srbe - odnosno one Srbe koji to "zasluže" čak su pored nabrojanih svih Srba sa svih kontinenata spomenuli i Srbe iz F/BiH da će i njih birati.

"Srpski sve" se sveo na Srbiju i teritoriju Bosne i Hercegovine gdje su počinjeni najteži zločini nad nesrbima uključujući i genocod. Ima jedna novost u saborovanju, po prvi puta u ovaj poduhvat su, zvanično, uključeni i pripadnici SPC.

Svesrpski sabor (sastavljen od Srbije RS-a i SPC) čine predstavnici Srba izabrani u zakonodavne i izvršne organe vlasti, članovi akademija nauka i umjetnosti, članovi Sabora Srpske pravoslavne crkve i drugi predstavnici srpskog naroda pozvani od strane organizatora Svesrpskog sabora. Novost je za nabrojane i da je stalni krivični sud (ICC) u svom Statutu uvrstio zločin agresije i jasno objasnio ko može biti optužen za taj zločin. Svi ovi nabrojani prethodno su kandidati ukoliko USA, EU i naravno NATO dopuste da se pokuša oteti dio BiH kako piše u "deklaraciji".

Svi navedeni napisaše u "deklaraciji" da ne poštuju Rezoluciju o Srebrenici. "Svesrpski sabor ne podržava Rezoluciju o Srebrenici za koju su glasale 84 države u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, dok je 109 država bilo protiv, uzdržano ili nije glasalo. Spomenutom Rezolucijom izvršen je pokušaj kolektivne odgovornosti celog srpskog naroda, koji je neprihvatljiv i ne može biti sproveden u delo".

Jasno ljudi napisali da ne priznaju nikoga osim sebe samih i Putina. I još nam za kraj napisaše "naglašavajući istorijsko višemilenijumsko bitisanje srpskog naroda na prostorima Republike Srbije, Republike srpske i drugim geografskim oblastima, te druge geografske oblasti; Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija i tako sve do Japana".

Zbog toga, Bošnjaci, Bosanci ili već kako se nazivate, a volite BiH, ovim osnivačima saborovanja uopšte nije važno kako se vi nazivate i kako se predstavljate ukoliko pripadate zapadnoj civilizaciji. Ako sumnjate, pročitajte pismo Lavrova koji izreče jasne smjernice koji je to put za ove što donesoše "deklaraciju" i šta se sprema BiH.

(Preporod.info)

 

Podijeli:

Povezane vijesti