U Sarajevu predstavljeni proizvodi brenda Marmarabirlik, slijede promocije u drugim gradovima

U Sarajevu predstavljeni proizvodi brenda Marmarabirlik, slijede promocije u drugim gradovima

U Bingo City Centru u Sarajevu danas je održana je promocija maslinovog ulja i maslina turskog brenda Marmarabirlik.

Posjetioci Centra su imali priliku informisati se i probati proizvode marke Marmarabirlik čiji je zastupnik za tržište Bosne i Hercegovine kompanija UVAK.

- Od četvrtka smo krenuli u promociju proizvoda, ulja i maslina, koje već nekoliko godina uvozimo u Bingo objekte. Cilj nam je da još više upoznamo kupce i stanovništvo u Bosni i Hercegovini sa ovim brendom i kvalitetima proizvoida - kazala je Jasmina Maslić, predstavnica UVAK grupe.

Posljednjih godina su na policama Bingo marketa u Bosni i Hercegovini dostupne masline i maslinovo ulje koje se uvoze iz Turske.

462c979a-4d10-445f-b3dc-1ec1c1acb856.jpg - U Sarajevu predstavljeni proizvodi brenda Marmarabirlik, slijede promocije u drugim gradovima
Maslić: Dodatno upoznati kupce sa proizvodima

- Riječ je o ekstra djevičanskom ulju, zelenim i crnim maslinama, te pastama koje se mogu naći u Bingo objektima. Promocije ćemo realizovati u 26 Bingo objekata širom Bosne i Hercegovine, a danas smo iz Sarajeva krenuli sa jednim svečanijim programom - istakla je Maslić.

- Pozvala bih sve građane i kupce da dođu na promotivne štandove, probaju naše proizvode i sami se uvjere u kvalitet. Nadam se da će nakon toga biti i kupci ovog proizvoda - rekla je Maslić.

Promociji su osim predstavnika kompanije UVAK još prisustvovali predstavnici Bingo marketa, te osoblje turske ambasade u Sarajevu, uključujući Akifa Aksama, savjetnika za trezor i finansije, potom savjetnika za poljoprivredu Hakana Eryilmaza i savjetnika za trgovinu Atalaya Aydogdu.

(Preporod.info)

Podijeli:

Povezane vijesti